Om Artic Light Products AS

 

Arctic Light Products AS er et Tromsø basert handelsselskap, som ble stiftet i 2010 og navnet ble godkjent etter en anbefaling fra Innovasjon Norge. Produktene selges og markedsføres under eget navn,” Nordic Light Krill- og Fish oil”.

Gründeren til produktet er er, Arild Karlsen, han hadde en lang karriere innen fiske før han engasjerte seg i Arctic Krill.
Arild startet sin karriere innen næringsmiddelindustrien etter å ha fattet interesse for forskning på fettsyrene i marine oljer. Han visste det var en lang tradisjon i Norge med å spise tran, hvor Omega-3 hovedsakelig kommer fra fiskeleveren og ikke fra ansjos og sardiner.

Da han oppdaget at det var noen nasjoner som startet å fiske etter Krill på grunn av dens enorme kilde av marine fosfolipider, tok Arild kontakt med det norske selskapet Aker Biomarine som var de største i Norge på fangst av Krill.

Han knyttet kontakt, og ble kjent med selskapet, salgsorganisasjonen og forskerne deres. Basert på deres dype kunnskap om hvordan fettsyrer i marine oljer kan hjelpe mennesker med å etablere, utvikle og opprettholde en god helse; bestemte selskapet Arctic Light Products AS seg for å tilby markedet, en unik blanding av høykonsentrert fiskeolje fra fiskekjøttet og blandet det med Krill olje – «Nordic Light Krill- og Fish oil»

Aker Biomarine

Nordic Light Krill- & Fiskeolje

Fornøyde kunder

OMTALER

Call Now Button