Hvorfor Nordic Light Krill & Fish Oil er bra for helsen din?
Det er mange grunner til at innholdet i de små, røde kapslene har en positiv effekt på kroppen din.
Den unike kombinasjonen i kapslene inneholder blant annet en av de kraftigste antioksidantene vi kjenner til- Astaxanthin, Omega-3,6 og 9, og vitamin-D. Krilloljen er laget fra den reneste krillen på markedet, og har vist at den kan:
- Øke energien i kroppen
- Forebygge depresjon
- Bidra til forbedret livskvalitet
- Forebygger hjerte- og karsykdommer
- Forbedre hukommelse og konsentrasjon
- Motvirker stive og ømme ledd
- Være godt for kolesterolet
Innhold og fordeler
Astaxanthin
Astaxanthin er en super-oksidant og kalles det fordi det er 10-100 ganger kraftigere enn andre antioksidanter som f. eks betakaroten.
Det er Astaxanthin som gir kapslene den nydelige røde fargen og samtidig trenger inn i alle hudlagene på kroppen og fungerer som en slags indre solkrem.
I tillegg til å være et kraftverk av antioksidanter er Astaxanthin et av de mest etterspurte antioksidant-tilskuddene for tiden fordi det har fult av betennelsesdempende- og utmattelsesdempende egenskaper- uten bivirkninger.
Konsentrasjonen av Astaxanthin i krill er 120 mg/kg. Til sammenligning har laksefisk rundt 5 mg/kg Antaxanthin.
Fordeler med antioksidanten Astaxanthin:
- Betennelsesdempende
- Reduserer melkesyreoppbygging i muskler som reduserer smerter etter trening
- Bidrar til å bygge opp igjen musklene etter anstrengelse- som igjen gir økt motstand mot tretthet under intens trening
- Beskytter huden mot skader forårsaket av solbrenthet og UV- stråler, reduserer rynker og øker hydrering av huden.
Omega-3,6 og 9
De fleste har hørt om Omega-3, men hva er egentlig Omega-6 og 9 godt for?
Både Omega-3 og Omega-6 senker det skadelige kolesterolet LDL, samtidig som det senker det farlige fettet i blodårene våre. Dermed er disse to avgjørende i forebygging av hjerte- og kar sykdommer.
Ifølge Helsedirektoratet bør personer som ikke spiser fet fisk, eller som spiser lite fet fisk, ta et daglig tilskudd av Omega-3.
Omega-9
Omega-9 produserer kroppen selv i kroppen, men i forhold til Omega- 3 og Omega-6 produserer vi nok mengder Omega-9 på egenhånd, og det er ikke regnet som nødvendig å innta noe ekstra Omega-9.
Imidlertid kan omega-9 være med på å redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer ved å senke det skadelige nivået av LDL-kolesterol i kroppen.