Blogg innlegg

Historien til Nordic Light Krill & Fish Oil

Historien til Nordic Light Krill & Fish Oil

Gründeren Arild Karlsen kommer fra en fiskerfamilie, med en pappa som var skipper og fisker, slik som foreldrene hans igjen var. Familien til Arild hadde sitt eget fartøy som opererte på Norske kysten, Barentshavet, Hopen-feltet og Svalbard.

Som 15-åring sto på Arild på dekk som skårunge (førstereis). Innen han fylte 21 år var han styrmann og skipper.

Arild kjøpte senere ut fiskebåt tråleren Kvaløyfjord fra familie rederiet som da fikk navnet Kvaløyfjord II, men han var fortsatt med i familierederiet da den nye tråleren «Kvaløyford» kom inn. Etter at Arild kjøpte ut fartøyet av sitt familierederi så fortsatte han å kjøpe og selge flere fartøyer.

I 2008 solgte han rederiet. Pengene brukte han på å starte et selskap innen næringsmiddelindustrien. Målet var å lage et kvalitetsprodukt som kunne hjelpe mennesker til å få en bedre livskvalitet hvis dem sliter eks, med leddplager osv….  Arild har selv problemer med å svelge store kapsler, så han ønsket å lage høykonsentrert fiskeolje slik at kapslene kunne være liten- og lett å svelge. I tillegg skulle kapselen være rød- som hjertet, og kunne være helsefremmende.

Produksjonen startet med krilloje fra Kanada, helt til Arild oppdaget at det norske selskapet Aker Biomarine hadde den beste krillojen- den som er i kapselen nå.

Arild ble godt kjent med selskapet og spesielt en forsker fra Universitetet i Tromsø som fortalte at det er mye godt i Krilloljen hvis vi blandet den med fiske olje så kunne vi få en god effekt. Etter at Arild hadde sagt at han ikke ville bruke leverolje i hans kapsler. Derfor bestemte de seg for å hente Omega- 3 fra fiskekjøttet i fet fisk og blande det med krilloljen som er mørkerød- nesten svart. Når Arild blandet fiskeolje fra fiskekjøttet med krill olje så fikk de til slutt en rød farge som er hjerte fargen vår slik at han hadde til slutt fått sin røde farge på kapselen.

Basert på forskerens dype kunnskap om hvordan fettsyrer fra marine oljer kan hjelpe mennesker å etablere, utvikle og opprettholde en god helse- bestemte selskapet Arctic Light Products seg for å tilby markedet en unik blanding av høykonsentrert fiskeolje fra fiskekjøttet, og blandet det med krillolje. Forskeren var skeptisk til hvor mye dette produktet kostet å produsere, men Arild var bestemt på å jobbe fra hjertet, og tilby produktet til markedspris – for å hjelpe de flest mulig som har helse problemer til en bedre helse og livskvalitet.

Produktet ble til: Nordic Light Krill & Fish oil.

I 2009 var den første produksjonen klar, og Arild spiste produktet selv. Produktet er utviklet i sterkt samarbeid med hans kone, som han mente også burde prøve produktet.

Kona argumenterte med at vi spiser fisk 3 til 5 ganger i uken, og at dette ikke var nødvendig, men etter å ha sett Arild sin energi og våkenhet så sa kona: kanskje jeg skal prøve det jeg også. Resultatet ble at hun ikke lenger hadde vondt i leddene i fingrene og legen hennes bekreftet at dette produktet kunne ha en positiv effekt på vonde ledd.

Arild får stort sett positive tilbakemeldinger på produktet sitt, men han husker spesielt en dame som kjøpte produktet i 2010- og som er kunde enda, fra henne mottok han sin første negative tilbakemelding som sa: «jeg våkner en time tidligere om morgenen, jeg ønsker ikke det men jeg får en time mere av mitt liv»!

Entusiastiske abonnenter har vært faste kunder siden 2010. Mange av dem bekrefter en sterk følelse av generelt bedre velvære og følelsen av mer energi, og fortsetter å kjøpe produktet.

Bedriftsvekst som markedsføringsbyrå
Da Arild tok kontakt med Bedriftsvekst for å markedsføre produktet hans, ble vi positivt overrasket av effekten av dette produktet- det virker. De røde pillene ser innbydende ut, og de har bare en svak smak av fisk- og fravær av gulpingen som man får av tilsvarende produkter.

Hva Nordic Light Krill- & Fiskeolje kan hjelpe for:

Med økt energi og mindre stive ledd, er vi glade og stolte over å få lov å være med å tilby dette fantastiske produktet til de i verden som sliter med:

  • Forebygge depresjon
  • Forebygge hjerte- og karrsykdommer
  • Økning av energi i kroppen
  • Betennelsesdempende
  • Forbedre hukommelse og konsentrasjon
  • Motvirke stive og ømme ledd
  • Bidrar til å bygge opp muskler etter anstrengelse
  • Økt motstand mot utmattelse under intens trening
  • Reduserer melkesyre oppbygging i musklene
  • Beskytter huden mot skader forårsaket av UV stråler.
, ,
Call Now Button