Blogg innlegg

Helsefremmende egenskaper

Nordic Light Krill & Fish Oil

Nordic Light Krill & Fiske Olje KAN være godt for blant annet hjerte, hjerne, hud og ledd, som også kan styrke hukommelse og læring. Produktet inneholder Astaxanthin – en super-antioksidant som KAN ha en rekke positive effekter på helsen. Nordic Light Krill- & Fiskeolje er et norskprodusert kosttilskudd av høyeste kvalitet.

Krillolje fra verdens reneste farvann: Krillolje har vist seg at den KAN ha optimalisere hjernefunksjonen i tillegg til å at den KAN være effektiv mot depresjoner. Forskning viser også at inntak av krilloljen som finnes i Nordic Light Krill- & Fiskeolje KAN bidrar til et sunnere hjerte og reduserte leddplager.

Kroppen vår trenger Omega-3: Spiser du nok fet fisk til å dekke kroppens Omega-3 behov? Med Nordic Light Krill- & Fiskeolje får du Omega-3 fettsyrer fra både krill og fet fisk.

Omega-3 fettsyrer KAN ha en rensende effekt som fjerner avleiringer i blodkretsløpet. I praksis betyr det KAN redusert risiko for hjerte- og karsykdommer.

Rik på antioksidanter – styrker immunforsvaret: Antioksidanter KAN reduserer aldringsprosessen samtidig som de styrker immunforsvaret og holder kroppen sunn og frisk. Astaxanthin er en viktig antioksidant som blant annet hemmer aldringsprosessen ved at den nøytraliserer frie radikaler som ødelegger celler og vev. Denne antioksidanten gir kapslene sin flotte røde farge, og er i tillegg oljens naturlige beskyttelse mot oksidering (harskning).

Reduserer kolesterolet og bekjemper hjerte- og kar sykdommer: Har du høyt kolesterolnivå? Eller ønsker du å forebygge hjerte- og karsykdommer? Krill oljen som finnes i Nordic Light Krill- & Fiskeolje KAN ha effekter mot høyt skadelig kolesterol, og KAN bidrar til redusert risiko for hjerte- og karsykdommer. Nordic Light Krill- & Fiskeolje
Effektiv mot leddplager: Har du ømme og stive ledd? Eller sliter du med smerter i nakke og rygg? Med Nordic Light Krill- & Fiskeolje kan du oppleve forbedringer etter kun 30 dagers bruk.

Forbedrer hukommelsen og konsentrasjonen: Har du konsentrasjonsvansker eller dårlig hukommelse? Eller har du barn som har skolevansker på grunn av ADHD? Nordic Light Krill- & Fiskeolje inneholder kolin og DHA fettsyrer som KAN være viktig for læring, hukommelse og hjernekapasitet.

DHA Fettsyrene i Krill

 

Krill inneholder kolin som KAN ha en positiv innvirkning på hjernen. Studier viser at kolin spiller en viktig rolle når det gjelder læring og hukommelse. Kolin regnes som en viktig del av den mentale helsen og har sammenheng med nervesignalene som sendes til hjernen. DHA-fettsyrene i krill har stor innvirkning på hjernekapasiteten og på utviklingen av nervesystemet.

Bedre livskvalitet: Krill olje KAN øke DHA nivået i blodet, og KAN gi derfor en positiv effekt mot depresjoner. DHA-fettsyrer er byggesteinene for lykkehormonet Serotonin. Studier viser at personer med depresjoner har lavere DHA nivå i blodet.

Hva Nordic Light Krill- & Fiskeolje kan hjelpe for:

Med økt energi og mindre stive ledd, er vi glade og stolte over å få lov å være med å tilby dette fantastiske produktet til de i verden som sliter med:

  • Forebygge depresjon
  • Forebygge hjerte- og karrsykdommer
  • Økning av energi i kroppen
  • Betennelsesdempende
  • Forbedre hukommelse og konsentrasjon
  • Motvirke stive og ømme ledd
  • Bidrar til å bygge opp muskler etter anstrengelse
  • Økt motstand mot utmattelse under intens trening
  • Reduserer melkesyre oppbygging i musklene
  • Beskytter huden mot skader forårsaket av UV stråler.
, ,
Call Now Button