Blogg innlegg

50-åringer og kosttilskudd

50-åringer og kosttilskudd

Hvordan skape en god rutine for en god helse og sterkere kropp

Menn over 50 år kan ha stor nytte av å ta kosttilskudd som krill- og fiskeolje daglig for å opprettholde god helse.
Disse oljene er rike på omega-3 fettsyrer, som er viktige for hjertet, hjernen og leddene. Kapslene er enkle å svelge, og smaker lite- man kan kun merke et hint av fiskesmak.

Krillolje er en type olje som er utvunnet fra krill, en type krepsdyr som finnes i de kalde havområdene. Den inneholder høye mengder av de omega-3 fettsyrene EPA og DHA, som er viktige for å holde hjerte og hjerne i god form og styrke leddene. Fiskeolje er en annen type olje som inneholder omega-3 fettsyrer.

Krill- og fiskeoljen kan også beskytte hjertet, forbedre hukommelsen og redusere betennelser i leddene. Det er viktig å ta to kapsler med krill- og fiskeolje hver dag for å dra nytte av disse effektene.

Det kan være lurt å sette opp en daglig rutine for å ta kosttilskuddene, som f. eks legge frem et par av de innbydende røde kapslene om kvelden, klare for frokosten. Hele familien kan ha nytte av dem. OG nå kan du også bli med på vår nasjonale kampanje «kapseldagen» som starter 12. mai 2023 kl 09:00- men du kan når som helst bli med oss! Poenget her er at man tar – sammen med resten av Norge- to kapsler med Nordic Light Krill & Fiskeolje kl 09:00 hver dag. Dette gjør det enkelt å huske å ta kapslene.

Krill- og fiskeoljen er et kosttilskudd som er verdt å ta hvis du er over 50 år. De er sikre og effektive, og de kan bidra til å holde deg frisk og sterk.

Fakta om Nordic Light Krill & Fiskeolje

Nordic Light Krill & fiskeolje har mange helsemessige fordeler for kvinner og menn i alle aldre. Det er laget av høy kvalitet omega-3 fettsyrer og krillolje, som er rik på EPA og DHA, som er viktige for å opprettholde en god helse og trivsel.

Omega-3 fettsyrer og krillolje hjelper også med å støtte hjertet, hjerne og ledd, og å forbedre humør og energinivå. Det er spesielt nyttig for kvinner i overgangsalderen, da det kan bidra til å lindre noen symptomer på overgangsalderen.

Nordic Light Krill & Fish Oil inneholder også en unik blanding av naturlige antioksidanter som hjelper kroppen med å bekjempe frie radikaler som forårsaker oksidativt stress og aldring.

Nordic Light Krill & Fiskeolje er laget med fisk som er fanget i Barentshavet, som er kjent for å produsere høy kvalitet fisk og krill.

Produktet er helt fri for tilsatte konserveringsmidler og fargestoffer, og har bare et hint av fiskesmak slik at du kan være trygg på at du får det beste av det beste.

Kort sagt, Nordic Light Krill & Fish Oil er et fantastisk produkt for kvinner i alle aldre, og spesielt for kvinner i overgangsalderen. Det kan støtte hjertet, hjernen, leddene, huden, øynene og humøret. Det kan også hjelpe kroppen med å bekjempe oksidativt stress og aldring og holde deg frisk og sunn.

,
Call Now Button